Angkor

Skulle jeg fulgt opp tråden fra de forrige postene, burde vel denne hett noe med Kambodsja. Vi var jo i Kambodsja, men strengt tatt var vi egentlig bare i Angkor. Tuk-tuk-sjåføren vår, som jeg ikke lenger husker navnet på, var med oss fra før sola gadd å stå opp, til etter at den hadde gått ned i en sekk og snytt oss for solnedgangen over vestre baray. Uten han hadde vi ikke sett noe.

Angkor består stort sett av stein. Stein som ble stablet opp for lenge siden, stein som har rast sammen og stein som er murt opp igjen. Og selvfølgelig trær som spiser stein. Området er svært. Digert. Enormt. Og det var varmt. Og sol. Dra dit. Dit også, altså.DSCF1717

Angkor Wat

DSCF1733

Angkor Wat

DSCF1745

Broen til søndre port, Angkor Thom

DSCF1749

Kanalen på sørsiden av Angkor Thom

DSCF1761

Bayon, Angkor Thom

DSCF1766

Bayon, Angkor Tom

DSCF1783

Bayon, Angkor Tom

DSCF1803

Phimeanakas-porten, Baphoun, Angkor Thom

DSCF1833

Thommanon

DSCF1908

Preah Khan

DSCF1692

Moped med henger, også kalt tuk-tuk.