Tour of Norway

Lillehammer, lørdag 24. mai 2014

I går dro jeg hit, av flere grunner, men eneste plan for lørdag ettermiddag/kveld var å få tida til å gå. Hva gjør man? jo man tar med kamera. Etter ankomst i går ble det klart at det er sykkelritt i byen, og da blir dét det naturlige motivet. Porblemet med sykkelritt er at de passerer jævlig fort, og man rekker ikke bytte sted for å kunne ta bilder med forskjellige bakgrunner, så det blir mange like bilder av syklister som sykler fort forbi. Fangsten ble derfor liten, et til to ok bilder fra hvert sted jeg å komme meg. Strengt tatt var jeg bare to steder, men det første stedet passerte de i begge retninger. God planlegging fra min side der altså.

DSC_9432a

Jeg ser jo at (kamera)utstyret mitt ikke klarer å henge med  på denne typen fotografering. Fokusen henger ikke med på notene, skuddtakten kunne vært høyere og dybdeskarpheten lavere, men sånt utstyr blir det ikke investert i på denne siden av bryllupet. Fullformat og 70-200f2.8 hadde gjort susen, men det får bli i mitt neste liv.

DSC_9576a

Jeg er allikevel fornøyd med dagens fangst. Det var en fin dag ute i godt vært, og atpåtil med tilgang på gode kameravinkler. Bildene ble bra de, til å være første gangen, og med el-kjipolainen programvare tilgjengelig for fremkalling. De skal få seg en runde i Lightroom når jeg kommer hjem, og først da blir det galleri, kanskje med noen flere bilder.

Hepp!

Rock’n’Roll!!!

UiO var snille og spanderte gratiskonserter på ansatte og studenter for et par uker siden. Når sånt skjer er det den sjeldne gangen innimellom hvor vanlige folk kan ta med seg kamera på konsert. Dette resulterte i noen passe bra bilder av Oslo Ess og åttitallstributebandet Loveshack.


Magister Templi – Nyarlathotep

Jeg var så heldig å få være med på innspilling av Magister Templis video til låta Nyarlathotep (Youtube) for et par uker siden. Og ikke bare fikk jeg knipse noen bilder under innspillingen, jeg fikk jammen være med i videoen også:-)

I galleriet finner du portretter av noen metallhuer.

Takk til Abraxas og gjengen for en strålende lørdag i parken!